Materiaal en Bewerking

Alle meubels van Rsmeubel worden met veel zorg en specifieke kennis gemaakt.
We werken dagelijks met veel enthousiasme aan jouw meubel en streven er dan ook naar dat we kwalitatief goede producten afleveren bij je thuis.

Twijfel je nog over welke type hout en kleur het beste zal passen in jouw huis? Wij geven je graag in onze showroom vrijblijvend advies en/of tips met betrekking tot de vorm, materiaal en hoe je het product het best kunt laten behandelen.

Wil je graag thuis een voorbeeld ontvangen van een houtkleur en afwerking? Stuur je verzoek naar info@rsmeubel.nl en wij sturen je graag enkele voorbeelden/ kleurstalen toe.

Hieronder lees je meer informatie over verschillende soorten hout, houtkleuren en overige materialen waar wij veel mee werken.

Behandeling eiken

Wij werken met een 2 componentenolie welke in verschillende kleuren te krijgen zijn we hebben 7 kleuren in ons assortiment of kies voor skylt. Zo is je tafel beschermd tegen vocht, gaat er een beker drinken om? Geen probleem! Even met een doekje erover en het is weer weg. Onderzetters gebruiken is altijd aan te raden! De kleuren zijn in onze showroom te bekijken.

Skylt

Wil je een meest natuurlijke kleur dan is Skylt een goede optie.
Skylt is een drielaagse lak afwerking die voor 99% kleurloos is, dit behoud de meest natuurlijke eiken look en geeft een zeer goede bescherming.

Behandeling steigerhout

Het steigerhout word standaard goed geschuurd, daarnaast kun je er voor kiezen om het steigerhout te laten behandelen met een beits wat wij aanraden, zo is je tafel beschermd tegen vocht. Je hebt de keus uit 5 verschillende kleur afwerkingen:
-Whitewash
-Greywash
-Blackwash
-Anthracietwash of
– Nano coating.

Nano coating

Wil je een meest natuurlijke kleur maar toch je steigerhoutentafel goed behandelen dan is nano coating een goede optie, 99% kleurloos en geeft de tafel een zeer goede bescherming.

Behandeling stalen frame

Het is aan te raden het stalen frame te laten poedercoaten, dit kan in elk gewenste ral kleur. Het poedercoaten beschermt het frame tegen roestvorming en vormt een egale coating over het frame. De meest gebruikte kleuren zijn, wit en zwart Andere Ral kleuren zijn mogelijk. Ook kun je kiezen voor een blanke coating, met de blanke coating behoud je de stoere uitstraling van het staal en is deze goed beschermd. Laat je het frame onbehandeld dan is er een risico op roestvorming.

Showroom

We begrijpen maar al te goed dat je onze producten waarschijnlijk eerst graag in het echt wil bekijken, daarom heeft Rsmeubel in IJsselmuiden een showroom ingericht waar je onze steigerhouten tafels, eiken tafels en overige meubels kunt bewonderen!
Onze showroom is wekelijks geopend van maandag tot zaterdag!
Maandag: 9.00-12.00
Dinsdag: 9.00-16.30
Woensdag: 9.00-16.30
Donderdag:9.00-16.30
Vrijdag:9.00-16.30
Zaterdag:10.00-14.30
Bezoekadres:Spoorstraat 51 IJsselmuiden
Daarnaast werken we ook op afspraak maak gerust een afspraak via het contactformulier op onze website!