Eiken boomstamtafel >FLORIDA<

Florida

Eiken eettafel met een Y poot onderstel en wat deze tafel uniek maakt is dat hij is voorzien van een eikenbalk over de gehele lengte tussen de poten in. Voor als je net even iets anders wilt.

Al onze producten zijn in veel diverse maten leverbaar, staat uw afmeting er niet tussen? Stuur ons dan een mail naar info@rsmeubel.nl of gebruik het contact formulier op de website.

Meer informatie lees je hieronder:

>Behandeling eiken tafelblad<

Wij raden u altijd aan om uw eiken tafelblad te laten behandelen met een olie, wij werken met 2 componenten olie zo is uw tafelblad beschermd tegen vocht en vlekken. U kunt er voor kiezen om het blad door ons te laten behandelen of u kunt zelf een olie aanbrengen op het blad. Wanneer u er toch voor kiest om het blad onbehandeld te laten zullen er kringen in komen.
-We hebben een breed assortiment in kleur afwerkingen u ziet de kleuren hieronder, maar u kunt er ook voor kiezen om de kleuren bij ons in de showroom te komen bekijken.

Wilt u een meest natuurlijke kleur dan is Skylt een goede optie.
-Skylt is een drielaagse afwerking die voor 99% kleurloos is dit behoud De meest natuurlijke eiken look en geeft een zeer goede bescherming.

>Behandeling stalen frame<

Het is aan te raden het stalen frame te laten poedercoaten dit kan in elk gewenste ral kleur. Het poedercoaten beschermt het frame tegen roestvorming en vormt een egale coating over het frame. De meest gebruikte kleuren zijn, wit en zwart Andere Ral kleuren zijn mogelijk. Ook kunt u kiezen voor een blanke Coating , met de blanke Coating behoudt u de stoere uitstraling van het staal
en deze is dan goed beschermd.

Bladdikte

Standaard bladdikte 4 cm

>Hoogte tafel<

De standaard hoogte = 77 cm

>Bezorging<

U kunt er voor kiezen om de tafel door ons te laten bezorgen. Afhalen van de tafel is mogelijk op afspraak in IJsselmuiden.

€ 949,00
(incl. 21% btw)
Levertijd: 25-30 werkdagen

Afwerking

Black

Oyster

Pure

Titanium Grey

White 5%

Afwerking Poot

Zwarte coating

Witte coating

Onbehandeld Staal

Blanke coating