Eiken tafel recht me stoelen en bankje > Set prijs <

Complete set bestaande uit
Eiken tafel met U- X – A – N of 3d poot

UW VOORDEEL
GRATIS BEHNADELING BLAD / GRATIS COATING ONDERSTEL
TAFEL GRATIS BEZORGD

3x stoel in kleur: antraciet, cognac, Green of donkerbruin

1x eetbank in kleur: antraciet, Green, cognac of donkerbruin (155cm)

Al onze producten zijn in veel diverse maten leverbaar, staat uw afmeting er niet tussen? Stuur ons dan een mail naar info@rsmeubel.nl of gebruik het contact formulier op de website.

Meer informatie lees je hieronder:

Behandeling eiken tafelblad
Wij raden u altijd aan om uw eiken tafelblad te laten behandelen met een olie, wij werken met 2 componenten olie zo is uw tafelblad beschermd tegen vocht en vlekken. U kunt er voor kiezen om het blad door ons te laten behandelen of u kunt zelf een olie aanbrengen op het blad. Wanneer u er toch voor kiest om het blad onbehandeld te laten zullen er kringen in komen.
-We hebben een breed assortiment in kleur afwerkingen u ziet de kleuren hieronder, maar u kunt er ook voor kiezen om de kleuren bij ons in de showroom te komen bekijken.

Wilt u een meest natuurlijke kleur dan is Skylt een goede optie.
-Skylt is een drielaagse afwerking die voor 99% kleurloos is dit behoud De meest natuurlijke eiken look en geeft een zeer goede bescherming.

Behandeling stalen frame
Het is aan te raden het stalen frame te laten poedercoaten dit kan in elk gewenste ral kleur. Het poedercoaten beschermt het frame tegen roestvorming en vormt een egale coating over het frame. De meest gebruikte kleuren zijn, wit en zwart Andere Ral kleuren zijn mogelijk. Ook kunt u kiezen voor een blanke Coating , met de blanke Coating behoudt u de stoere uitstraling van het staal
maar is uw onderstel toch beschermd.

Hoogte tafel<
De standaard hoogte van een eettafel is 77 cm.

Bezorging
U kunt er voor kiezen om de tafel door ons te laten bezorgen. Afhalen van de tafel is mogelijk op afspraak in IJsselmuiden

€ 1.450,00
(incl. 21% btw)
Levertijd: 25-30 werkdagen
Bezorgkosten: Gratis!

Afwerking

Black

Oyster

Pure

Titanium Grey

White 5%

Afwerking Poot

Blanke coating

Zwarte coating

Witte coating