Eiken Boomstamtafels

Eiken Boomstamtafels

Ga jij binnenkort verhuizen of ben je gewoon toe aan iets nieuws?
Wat dacht je van een stoere EETTAFEL als pronkstuk middenin de woonkamer? Een blikvanger voor iedereen!
Wij maken verschillende soorten eiken tafels, eiken tafels met rechte kanten of kies je voor een tafel met een boomstamrand?

Een Boomstamtafel past perfect in ieder interieur,door de natuurlijke materialen zal hij goed tot zijn recht komen in een Landelijk en Scandinavische wooninterieur, kies je voor een stalen onderstel dan maak je de tafel stoer,robuust en industrieel, perfect voor wie van industrieel wonen houdt! Ben jij geen fan van staal? NO WORRIES,we maken ook eiken houten onderstellen kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op via het contactforulier of stuur ons een mail naar info@rsmeubel.nl

Eiken tafel op maat
Iedere eetkamer is natuurlijk niet het zelfde gebouwd, daarom maakt Rsmeubel het mogelijk om naast het ‘standaard’assortiment ook je eigen droomtafel samen te kunnen stellen, wij kunnen alles geheel naar WENS en OP MAAT maken. Heb jij zelf een leuk idee en heb je het tot nu toe nog niet kunnen vinden, laat het ons dan vooral weten we denken graag met je mee en er is veel mogelijk.

Bekijk hieronder onze boomstamtafels.